פודקאסט עסיסי על חוויות והרפתקאות אוכל. עם איתי (פיש) פשיגודה, יזם מסעדן מוביל בסצנה הקולינרית בישראל.
שחר בוהדנה, איש אסטרטגיה פיתוח קונספטים ומיתוג בתחום האוכל, השניים לוקחים אתכם עד הביס המושלם.
פרק ארוך וממכר, עד כדי כך שהיינו צריכים לחלק אותו לשני חלקים שכל אחד מהם ממתק
שף רז רהב וארז זוארץ מקבוצת ה- OCD
מסבירים – איך זה קרה?
מה המאפיינים המקצועיים, האישיים ושל הקבוצה כשותפות שביססו את הקרקע להצלחה ולהישגים יוצאי דופן בישראל?
אם זה כל כך מצליח והביקוש כזה מטורף, למה אין עוד מסעדות כאלו?
בפרק הזה נדבר על המון השראות מהעולם
על טיולים קולינריים וההשפעה והחשיבות שלהם עבור אנשי מקצוע בתחום
על הסיפור האישי של רז שהוביל אותו מ(הוא ביקש שלא נקרא לו ככה) משפיען רשת לשף עטור פרסים
על סדרי עדיפויות וחשיבות בניהול מטבח ומסעדה כמו או-סי-די
על המניעים, הפילוסופיות והמוטיבציות שמאחורי כל פעולה שהביאה את הקבוצה לאיפה שהיא נמצאת היום
על הקשר שבין הפרקטיקה למהות בניהול עסק בתחום הקולינריה ובכל תחום אחר
על דרכים לניהול החלומות והשאיפות האישיים והעסקיים מתוך מציאות קיימת
על חלוקה נכונה בין צוות תפעול וניהול עסקי, לבין צוות פיתוח וקריאייטיב כמו בחברות המובילות בעולם
על דינמיקה נכונה בין שותפים
על אסטרטגיה והגדרות
ועל עוד המון נושאים מרתקים שנוגעים למסעדנים, ליזמים ולאנשים חושבים
האזנה טעימה לכולם!