ברוכים הבאים לפודקאסט שלנו! החלל הפתוח שלנו, סער ושרון, לשתף אתכם בכל מחשבה, תהייה, רעיון או פיסת מידע שמעניינת אותנו בעולם הקפה. הרגשנו שהגיע הזמן להרים את הכפפה ולהקים פודקאסט על קפה בעברית. הנושאים לאורך העונה יהיו רבים ומגוונים, אז הדקו אוזניות והצטרפו למסע!
מי אנחנו, בקצרה
סער – מסעדות, גסטרונומיה ואקדמיה, תחנות מעבר ברחבי העולם (איטליה, תל אביב, קולומביה, ברלין). בשנים האחרונות עבדתי מאחורי הבר, בחוות קפה, מחקר, תוכן, פיתוח, קליה וניהול.
שרון – מסעדות, קונדיטוריה, קפה ספשלטי, סקרנות, חומרי גלם וטעם. מעבר לכל אלו, אני מנהלת מיזם בשם קאפ פורום, שנועד לקדם ולפתח את קהילת הקפה בישראל.
ו… שיח קפה חזר! אחרי פגרה ארוכה (מדי) – חזרנו להקליט. והפעם: מדברים על שיטות העיבוד החדשניות והנפוצות כיום בעולם הספשלטי, משלל זוויות. מה דעתנו על מגוון הטכניקות החדשות שצצו בשנים האחרונות? הקשיבו לפרק ותגלו. האזנה נעימה!
* תוכלו לקשקש איתנו בקבוצת הטלגרם שלנו
* לקרוא מאמרים שלנו באתר ״המון קפה״
* להצטרף למנוי של קופי-ויין דרכנו עם הנחה ראשונית של 15%, עם קוד קופון ”CoffeeBush”
* שאלה? רעיון? ביקורת? כתבו למייל שלנו: [email protected]