קולינריה בישראל | Yuvi Yam

הפודקאסט של יובי יאמ, פודקאסט הקולינריה של ישראל. בכל שבוע נפגוש את השפים המבטיחים בארץ, נגלה סיפורים מרתקים על עולם הקולינריה ובעיקר נדבר על המון יאמ.
פרק נוסף של ביס מקומי, והפעם עם קולינריה בעיר בני ברק. יחד עם אסנת גואטה וחיליק רוזנברג דיברנו על הסיפור העירוני עם הצ׳ולנט, עם תחושת המקומיים החרדים לגבי כניסת חילונים לעיר ועם שינוי האווירה שעוטף את העיר לקראת השבת.
המשכנו עם התפתחות המעדניות בעיר, עם תופעת השמות הייחודיים של סלטי הדגים, עם סביצ׳ה בני ברקי, עם סטיגמות שנשברו במהלך הסיור, עם הסיפור הקוסמי של המאפיות ועם מנה בני ברקית ידועה שנוכל למצוא במיטבה.
סיימנו עם מסורת אכילת הצ׳ולנט, עם מקום מודרני אמריקאי שמגיש אוכל יהודי, עם מאכל חדש שהפך לנפוץ בעיר, עם מסעדת פועלים של אוכל ביתי, עם קינוח מפתיע שהשתלט על העיר ואיפה נוכל למצוא את הגרסה הטעימה ביותר שלו.
לכל הביקורות על המסעדות האחרונות שביקרתי בהן – www.yuviyam.com
לכל העדכונים הקשורים לפודקאסט – www.instagram.com/yuviyam










